051 416 737 info@drcomp.si

Za podjetja

Računalniške storitve za podjetja

Računalniške storitve za podjetja

Naše računalniške storitve za podjetja računalniški servis DrComp svetuje, načrtuje in vzdržuje IT opremo v manjših in srednje velikih podjetjih. V podjetjih, kjer je potek dela odvisen od računalnikov, je učinkovito in redno vzdrževanje računalnikov in opreme nujno. S tem pravočasno preprečimo napake, ki lahko prekinejo delo v podjetju in povzročijo poslovno škodo. Temu se lahko izognete z rednim vzdrževanjem. Za to poskrbi naš računalniški servis, ki je stalnim strankam vedno na voljo. Za podrobnejše sodelovanje, nas kontaktirajte. Obiskali vas bomo in skupaj bomo našli rešitev za vas.

Hitrejši odzivni čas

Pogodbenim strankam zagotavljamo takojšnjo pomoč pri reševanju in odpravljanju napak v delovanju računalnikov in omrežja. Za prijavo napak ali svetovanje smo dosegljivi tudi izven delovnega časa (prek e-pošte ali telefona). Vaše težave bomo odpravili v najkrajšem času.

Preventivni pregledi

S preventivnimi in rednimi pregledi lahko pravočasno odkrijemo morebitne napake na računalniški opremi in preprečimo okvaro. Ukrepamo hitro, da delo v podjetju poteka nemoteno in se vaše poslovanje ne prekine. Pogodbenim strankam individualno svetujemo, kako pogosto je potreben pregled njihove opreme in ga cenovno ovrednotimo.

Oddaljena pomoč

Veliko manjših napak in težav lahko odpravimo na daljavo, zato obisk na vašem naslovu ni vedno nujno potreben. Z vašim računalnikom se lahko povežemo na daljavo in težavo odpravimo. S tem boste prihranili čas, z delom boste lahko nadaljevali takoj. Za to potrebujete le delujoč operacijski sistem in internetno povezavo.

Svetovanje in strokovna pomoč

Pri zastareli in slabo vzdrževani računalniški opremi se lahko pojavijo težave pri njeni uporabi in učinkovitosti, kar lahko vpliva na vaše poslovanje. Med našimi storitvami je tudi svetovanje o potrebni nadgradnji programske opreme in zamenjavi računalniških komponent. Naše znanje nenehno izpopolnjujemo, zato vam lahko nudimo najboljšo strokovno pomoč in podporo, da se boste lažje odločili za nakup oziroma storitev.

Varnostne kopije podatkov

Podjetjem, s katerimi imamo sklenjeno vzdrževalno pogodbo, zagotavljamo redno varnostno kopiranje vseh njihovih najpomembnejših podatkov in dokumentov. Tako vedno veste, da so vaši najpomembnejši poslovni dokumenti varno shranjeni.

Tu smo, da pomagamo!

Uporaba osebnih podatkov

15 + 6 =

Lokacija

Prešernova cesta 61,

1230 Domžale

Delovni čas

Od 8.00 do 17.00 (pon.-pet.)

Pokličite nas

051 416 737

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri